Siltasaariseura julkaisi Kallion ensimmäisen kotikaupunkipolun

Kotikaupunkipolku on kartalle merkitty kävelyreitti, joka esittelee Siltasaaren ja Hakaniemen mielenkiintoisia paikkoja käsitellen niiden historiaa ja nykyaikaa, luontoa ja kulttuuria, rakennusperintöä ja henkilöhahmoja.

Kotikaupunkipolku soveltuu niin uusille asukkaille kuin vanhoillekin, kaupunginosassa töissä käyville, turisteille ja tutkimusretkeilijöille.

Kohteista on lyhyet esittelyt, jotka toimitti ja täydensi Pauli Saloranta yhteistyössä Juhani Styrmanin kanssa Kallion Kävelyfestivaalin monipuolisen aineiston ja muiden lähteiden pohjalta. Lisäksi haastateltiin eri alojen asiantuntijoita. Työtä ohjasi Siltasaariseuran puheenjohtaja Jarno Peltonen. Hanketta tuki apurahalla Uudenmaan Kulttuurirahasto.