Ajankohtaista / Arkisto

To 17.12.2015 SILTASAARISEURAN PUUROJUHLA

Kallion seurakuntakodin juhlasalissa

To 17.12.2015 Siltasaariseuran perinteinen puurojuhla Kallion seurakuntakodin juhlasalissa. Lämminhenkistä, musiikillista jouluohjelmaa ja tietenkin joulupuuroa. Ilmoittaudu toimistossa tai puh. 044-2750220 10.12. mennessä, jotta saamme tilattua puuroa riittävästi. Kaikille siltasaariseuran jäsenille vapaa pääsy. Tervetuloa.

Huomaa toimistoaikojen muuttuminen 5.8 alkaen

Toimistoaikojen muuttuminen 5.8 alkaen

5.8. lähtien toimistoaika vaihtuu keskiviikoiksi klo 10 - 13. Muina arkipäivinä voit soittaa puh. 044-2750220.

Sähköpostiosoite: siltasaariseura@gmail.com

kotisivut: www.siltasaariseura.fi  ja  www.kaupunginosat.net/kallio

LIITY SILTASAARRISEURAN JÄSENEKSI, VAIN 10€ / VUOSI MAKSAMALLA TILILLE NORDEA

Su 14.10.2012 PUUSILLASTA KIVISILTAAN, PITKÄSILTA 100 v. PAASITORNIN JUHLASALISSA SU 14.10.2012 klo 14.00

Pitkäsilta rakennettiin uudelleen graniitista 100 vuotta sitten. Järjestämme juhlatilaisuuden

Tervetuloa, Jarno Peltonen, Siltasaariseura ry, puheenjohtaja

Pitkänsillan historiaa, tutkija Martti Helminen, Kaupunginarkisto

Lainauksia siltaan liittyvistä määräyksistä, muistelmista, runoista Timo Närhinsalo

Katsaus sillan merkityksiin, FT Mikko Majander

HTYn tervehdys, johtaja Jorma Bergholm

Päätteeksi Graniittisen Paasitornin uusi vaihe, tutustuminen hotellipihaan

Musiikki: Viipurin Työväen Soittajat, kapellimestari Jouko Terävän johdolla

HUOM! RETKIBUSSIN LÄHTÖPAIKKA MUUTTUU

Kaikki Siltasaarelta lähtevät retkibussit lähtevät SILTASAARENKATU 4 kohdalta

Siltasaarella pitkään kestävien rakennustöiden takia isojen bussien on vaikea pujotella rakennuslaitteiden ja -koneiden välistä. Tämän takia päätimme, että tilausbussimme lähtevät heti seuraavalle matkalle SILTASAARENKATU 4 kohdalta. Paikka on HAKANIEMEN SOKOS-ELANNON läheisyydessä.

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS

Torstaina 22. pvä maaliskuuta Kallion Seurakuntakodissa, Siltasaarenkatu 28 klo 17.00

Käsitellään sääntömääräiselle kevätkokoukselle tarkoitetut asiat mm. edellisen vuoden toimintakertomus, tilinpäätös ja päätetään niiden hyväksymisestä sekä kuullaan toiminnantarkastajien lausunto.

Kokous alkaa klo 17.00. Kokouksen jälkeen kahvitarjoulua ja sen jälkeen kuuntelemme Wiipurin Soitannollisen Kerhon orkesterin soitantoa kevyen viihdemusiikin merkeissä.  TERVETULOA

To 9.6. klo 17.00 KUKKIEN ISTUTUSTALKOOT PITKÄNSILLANRANNASSA

Hyvät SILTASAARELAISET JA MUUTKIN LÄHIALUEEN ASUKKAAT,

tulkaa joukolla tekemään Siltasaaressa Pitkänsillanranta taas kauniiksi kukkia istuttamalla. Helsingin kaupunki toimittaa

kukat ja me asukkaat istutamme ne valmiiksi muokattuun multaan. Tämä istutustapahtuma on

jo ainakin seitsemäs kerta ja on ilo nähdä koko kesän kaunis kukkarivistö, joka viihdyttää niin

asukkaita kuin vieraita ohikulkijoitakin. TOIMISTOSSAMME KAHVITARJOILUA.  TERVETULOA

Siltasaariseuran asukasillat Café Pirittaan

Siltasaariseuran perinteisesti jäsenille tarkoitetut kerhotilaisuudet muuttuvat kaikille asukkaille avoimiksi ohjelmallisiksi asukasilloiksi.

Siltasaaren asukasillat Café Pirittaan

Siltasaariseuran perinteisesti jäsenille tarkoitetut kerhotilaisuudet

muuttuvat kaikille asukkaille avoimiksi ohjelmallisiksi asukasilloiksi.

Näille tapahtumille on avannut ovensa Tokoinrannan uusittu Café Piritta,

joka on nopeasti kehittynyt suosituksi ”kulttuurikeskukseksi”.

Tähän saakka jäsentilaisuuksien paikkana on ollut Kallion seurakuntasali,

Sivut