JUNAMATKA ALLEGROLLA SYKSYISEEN PIETARIIN 5.9. - 8.9.2019

Päivämäärä ja kellonaika:
Torstai, 5. syyskuu 2019 (Koko päivä) - Sunnuntai, 8. syyskuu 2019 (Koko päivä)
Tule kokemaan Pietarin alkusyksy, valon heijastus kanavilla ja värien lumoa! Suolle ja Nevan suun saarille rakennettu Pietari oli 1900-luvun alussa yksi Euroopan tärkeimpiä kulttuurikeskuksia. Kaupungin rakennuttajina olivat tsaarit ja venäläiset ruhtinaat, sunnittelijoina italialaisia, ranskalaisia ja ruotsalaisia arkkitehtejä. Pietari on syntymästään lähtien ollut taiteen ja rikkauden tyyssija. Joki- ja kanavaverkko sekä sillat luovat omaperäisen tunnelman. Samalla kun Pietari on sinänsä ulkoilmamuseo, tarjoavat sen museot ja palatsit loistavia aarteita.

Ohjelmassa on opastettu kaupunkikiertoajelu, Venäläisen taiteen museo Mihailin linnassa laajoine kokoelmineen ja käsityön osastoineen, hiljattain avattu Fabergé-museo, kanavaristeily, ja mestarillisesti entisöity Pietarhovi puistoineen ja suihkukaivoineen. Yksityiskohtainen ohjelma valmisteilla. Näet sen oheisesta PDF-tiedostosta. Toistaiseksi osa ohjelmatiedoista puuttuu.

Siltasaariseuran ja Tyyne-Kerttu Virkki-säätiön matka Allegro-junalla Pietariin 5.9. - 8.9.2019

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lähialuematkat 09-66895730. Varausnumero 90528001.

Hintaan 480/2hh euroa (ei jäsen 495 ) sisältyvät yöpyminen Hotelli Cronwell Inn Stremyannayassa, hotelliaamiaiset, junamatkat, kaupunkikiertoajelu ja kuljetus hotelliin sekä paluukuljetus asemalle, lounaat (4), sisäänpääsymaksut ohjelmassa mainittuihin museoihin. 1 hh lisämaksu on 120 euroa.

Paikkoja on varattu 25 hengelle, ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen ja maksu Siltasaari-seuran tilille FI19 1011 3007 2000 99 (viite 13424) viimeistään 29.7. jolloin voi myös peruuttaa matkan ilman kuluja.

Cronwell Inn Stremyannaya sijaitsee Pietarin historiallisessa keskustassa vain 3 minuutin kävelyn päässä Nevsky Prospektilta ja Majakovskajan metroasemalta. Kaupungin päänähtävyydet ovat noin 15 minuutin kävelyn päässä. Hotelli avattiin 2010 kokonaan remontoidussa historiallisessa rakennuksessa kuuluisalla Stremjannaja-kadulla.

Ryhmäviisumia  varten tulee Lähialuematkoille toimittaa kopio passin kuva-aukeasta, alle 6 kuukautta vanha virallinen passikuva, viisumianomuslomake, jonka voi ladata netistä osoitteesta solovisa.fi sekä todistus matkavakuutuksesta. Passin tulee olla voimassa 6 kuukautta viisumin päättymisen jälkeen. Lähialuematkojen toimistossa otetaan myös passikuvia. Viisumin käsittelyyn pitää varata 10 arkipäivää ja se maksaa 80 euroa.

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset passitietoineen puheenjohtaja Jarno Peltonen +358 5052 02669 tai jarnopeltonen8@gmail.com

File attachments:
LiiteKoko