Kerhotilaisuudet

To 17.12.2015 SILTASAARISEURAN PUUROJUHLA

Kallion seurakuntakodin juhlasalissa

To 17.12.2015 Siltasaariseuran perinteinen puurojuhla Kallion seurakuntakodin juhlasalissa. Lämminhenkistä, musiikillista jouluohjelmaa ja tietenkin joulupuuroa. Ilmoittaudu toimistossa tai puh. 044-2750220 10.12. mennessä, jotta saamme tilattua puuroa riittävästi. Kaikille siltasaariseuran jäsenille vapaa pääsy. Tervetuloa.

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS

Torstaina 22. pvä maaliskuuta Kallion Seurakuntakodissa, Siltasaarenkatu 28 klo 17.00

Käsitellään sääntömääräiselle kevätkokoukselle tarkoitetut asiat mm. edellisen vuoden toimintakertomus, tilinpäätös ja päätetään niiden hyväksymisestä sekä kuullaan toiminnantarkastajien lausunto.

Kokous alkaa klo 17.00. Kokouksen jälkeen kahvitarjoulua ja sen jälkeen kuuntelemme Wiipurin Soitannollisen Kerhon orkesterin soitantoa kevyen viihdemusiikin merkeissä.  TERVETULOA

Siltasaariseuran asukasillat Café Pirittaan

Siltasaariseuran perinteisesti jäsenille tarkoitetut kerhotilaisuudet muuttuvat kaikille asukkaille avoimiksi ohjelmallisiksi asukasilloiksi.

Siltasaaren asukasillat Café Pirittaan

Siltasaariseuran perinteisesti jäsenille tarkoitetut kerhotilaisuudet

muuttuvat kaikille asukkaille avoimiksi ohjelmallisiksi asukasilloiksi.

Näille tapahtumille on avannut ovensa Tokoinrannan uusittu Café Piritta,

joka on nopeasti kehittynyt suosituksi ”kulttuurikeskukseksi”.

Tähän saakka jäsentilaisuuksien paikkana on ollut Kallion seurakuntasali,